Däck

För att färdas säkert på vägarna ska din bil givetvis ha rätt däck. Vi hjälper dig hitta rätt däck och fälg oavsett om det är till vinter- eller sommarsäsongen. 

Hjulskifte

Behöver du byta däck? Vi dig snabbt och enkelt.

Däcken är en viktig del för säkerheten på ditt fordon. Slitna eller felaktiga däck kan vara orsaken till en onödigt lång bromssträcka. Har du däremot korrekta och fräscha däck kan många olyckor undvikas helt. Förutom att rätt däck bidrar till större säkerhete så har de en avgörande roll i både bränsleekonomi och komfort. Vi hjälper dig att köra säkert, billigt och bekvämt oavsett om du redan äger däck eller om du köper dom direkt av oss.

Hjulinställning

Om din bil drar lite åt ett håll eller om du upplever dina däck som ojämnt slitna så beror det antagligen på att din bil behöver en hjulinställning. Hjulinställning och framvagnsinställning är egentligen samma sak, men framvagnsinställning syftar bara på framhjulen medan en hjulinställning innefattar alla fyra hjulen. En hjulinställning är inget man gör själv eftersom det ofta kräver avancerad utrustning.

Med en felaktig hjulinställning blir körförmågan, komforten och ekonomin sämre. Av den anledningen blir väldigt många av våra kunder positivt överraskade över resultatet efter hjulinställningen. Vi på Auto-Car i Lilla Edet har både rätt kunskap och utrustning till att genomföra en hjulinställning på din bil.

Däckhotell

För de hjul som inte sitter på din bil erbjuder vi givetvis däckhotell till ett förmånligt pris. Däckhotell är ett bekvämt sätt att förvara däcken man inte använder den säsongen. Är du intresserad så är det bara att höra av sig.

BOKA NU

Kontakt