Om oss

Auto-Car är en Mekonomen bilverkstad i Lilla Edet med lång erfarenhet inom bilar och reservdelar. Hos oss står kunden alltid i centrum och inget jobb är för stort eller för litet.

Oavsett om du behöver hjälp med service, löpande underhåll eller reparationer så finns vi där för dig.

Våra mekaniker är utbildade och besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för de flesta typer av reparationer och underhåll. Hos oss på Auto-Car är både du och din bil trygga i händer. – Välkommen!

Även om vi är väldigt duktiga på vad vi gör, finns det alltid en risk för att det smyger sig in ett litet fel. Därför har du givetvis full garanti på såväl arbete som delar du köper av oss. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg under och efter utfört arbete.

Historia

Auto-Car AB startades 1988 som VAG verkstad av Klaus Andersson med affärsidén: ”Vi skall serva / reparera fordon, framförallt av märkena VW / Audi / Skoda, på ett för oss och kunden lönsamt sätt. Vi skall sträva efter att vara det självklara valet för bilägare i vårt närområde.”

2004 blev Auto-Car en Mekonomen Bilverkstad och kunde på så sätt vara det lilla företaget i en stor kontext.

2021 sålde Klaus verksamheten till Stendahls Bil som nu är ägare men driver Auto-Car som ett eget företag med Tobias Johansson i spetsen som verkstadschef.