Alla bilar behöver lite kärlek och alla har sina unika behov därför utför vi service på din bil alltid enligt biltillverkarens rekommendationer. Vi på Auto-Car försöker alltid göra din vardag som bilägare lite enklare och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med att vi alltid strävar efter att du upplever oss som prisvärda, snabba och enkla. En bilservice hos oss innebär att vi kontrollerar bilen och sköter underhåll enligt biltillverkarens rekommendationer.

Vad ingår i en service?

Vad vi utför vid en service beror på vilken bil du har, hur gammal den är samt hur långt den gått. Det är tillverkarens egna rekommendationer som styr vad som är bäst för just din bil vid det tillfället. Därför följer man helt enkelt bilens servicehandbok för att bilens garantier och försäkringar ska gälla. En bilservice innebär att man kontrollerar samtliga slitagedelar samt byter eller kontrollerar alla oljor och övriga vätskor. Hur serviceintervallen ser ut beror på biltillverkaren, men ska alltid följas för att förebygga dyra reparationer, öka fordonets livslängd och behålla samtliga garantier.

Vad kostar en service?

Vad en bilservice kostar är väldigt olika och är därför omöjligt att besvara utan registreringsnummer och antal mil på mätaren. För att få ett pris på en bilservice ber vi dig kontakta oss och lämna samtliga uppgifter om bilen. Oavsett så strävar vi efter att ha konkurrenskraftiga priser och väl utfört arbete.