Twistbox

En helt revolutionerande takbox som förändrar hur vi reser från Sverigeföretaget – Twistboxes. Tidlös, vacker design med stort utrymme, låg vikt och den kan rullas ihop för att spara plats.De har tagit fram en ny era av takboxar, glöm bort de gamla tunga och klumpiga takboxarna som bara är ivägen. Takboxen har en låg vikt vilket hjälper mot bränslekostnaderna samt slitaget på bilen, för maximal effekt av en takbox.

Pris: 9995 kr

Ink. moms

Liten att förvara

Ihoprullad är denna takbox endast 80 cm lång och 35 cm i diameter. Det betyder att du kan förvara den i bagaget, i en garderob eller under sängen om du vill.

Enkel att montera

Du rullar enkelt ut den och monterar den själv på några minuter eftersom den bara väger 13,5kg (Generation 3.

Rymlig att packa

Den rymmer hela 520 liter så att du får med allt du behöver ha med på resan.

Kan bäras över axeln

Efter användning kan den enkelt monteras ned från taket, sedan rullar man ihop hela takboxen till en liten rulle som blir endast 80×35 cm. Detta spar dig plats och erbjuder även stora möjligheter för dig som inte har ett extra förråd eller utrymme till att förvara en traditionell takbox.

Vilka takräcken passar det?

Den passar alla marknadens takräcken. Montera med ”snabbmontering”, rekommenderas med 4 T-bultar och 4 Twistbox-fästen. Alternativt kan du använda 4 U-klämmor med 8 Twistbox-fästen, beroende på ditt takräckes design. Maximal bredd för ställ utan T-skena är 7 cm eftersom den medföljande U-klämman är 8 cm bred.

Vilka väder tål boxen?

Den har testats i extrema väderförhållanden, tungt snöfall och temperaturer ned till -35°C. Takboxen är helt vattentät och även resistant mot solens UV-strålar. Den är även mögelrestistant. Men, om det regnar kraftigt och ni skall färdas långt, lägg ömtåliga saker i vattentäta påsar då kondens kan uppstå. Vänligen notera att takboxen är i svart färg och kan med årens gång förlora färgpigment och blekna. Det är inget som påverkar effekten på själva takboxen eller materialet.

Sparar energi och bensin

Den är både lägre och har mindre luftmotstånd vid färd, jämfört med takluckor i samma storlek. Den har ca 25% lägre luftmotstånd jämfört med en vanligt takbox. Väger ca 50% mindre än en vanlig box. Lägg även till här att denna takbox kan packas ihop och läggas in i bilen, om inget skall fraktas, vilket då erbjuder minimalt med luftmotstånd jämfört med en traditionell box.

Är den säker?

Den är väldigt säker, hela botten är ett stål-skelett som även sträcker sig mot fronten av takboxen. För att förhindra att dina packade saker flyger fram ut genom takboxen vid en kraftig inbromsning. Du kan utan problem även köra med takboxen utan några saker inlagda, den är vobblingsfri med eller utan packning.

Teknisk data

Rymmer: 520 L
Längd: 200 cm
Bredd: 80 cm
Höjd: 35 cm
Vikt: 13,5 kg
Mått nedpackad: 80 x 35 cm
Material: 1680D Oxford, vattentät, mögelfri och uv-resistant. Med stålbotten.
Tillverkas: Designad i Sverige tillverkad i Europa och Kina.
Färgval: Gäller sömmarna på de två banden på takboxen. Takboxen är alltid i svart färg.
Leveransomfattning: Takbox, installationsmaterial U-bult / T-bult & manual.

Läs mer här

Beställ en Twistbox 

Lägg en beställning i formuläret nedan så återkommer vi med orderbekräftelse och när du kan hämta upp din Twistbox.

Betalning sker på plats i samband med Pick-Up på Prässebäcksvägen 1 i Lilla Edet.