Sortimo bilinredningar är mycket mer än bara en hylla i transport­bilens lastutrymme. Sortimo erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder. Med Sortimos fordonsinredning finns det något för nästan alla fordonsmärken. Vi på Auto-Car är auktoriserade återförsäljare och installatör vilket betyder att vi hjälper er från behov och idé till intsallation och montering.

Upptäck Sortimos Fordonsutrustning för Effektiv Arbetsdag

Varje bransch och varje användare har unika krav på sin fordonsutrustning. Sortimo förstår vikten av skräddarsydd bilinredning för att maximera produktiviteten. Vi kan anpassa din fordonsinredning enligt dina specifika behov och branschkrav. Från hantverkare till serviceproffs, våra lösningar optimerar lastutrymmet och organiserar verktyg och material för en smidig arbetsdag.

Effektivitet och Ordning med Sortimos Fordonsinredning

Sluta leta och börja arbeta. Med Sortimos bilinredningar får du en ordnad och effektiv arbetsmiljö. Genom att maximera lastutnyttjandet kan du transportera mer material och verktyg utan problem. Vår smarta organisering minskar letandet efter smådelar och verktyg, vilket ökar produktiviteten och minskar risken för förlorad tid och frustration.

Skydda Dina Tillgångar med Säker Fordonsinredning

Med Sortimos fordonsinredning minskar du inte bara slitage på dina arbetsredskap, utan du ökar också säkerheten för både förare och passagerare. Våra lösningar är designade för att säkra lasten även under nödsituationer, vilket minskar risken för skador och olyckor. Din investering i våra produkter innebär långsiktiga besparingar genom att skydda dina tillgångar och öka arbetssäkerheten.

Optimala Lösningar för Alla Fordon och Branscher

Sortimo samarbetar nära med bil- och verktygstillverkare för att säkerställa kompatibilitet och funktionalitet. Oavsett om du kör en skåpbil eller en transportbil, har vi lösningar som passar perfekt. Våra produkter är utvecklade i samarbete med ledande verktygstillverkare som Bosch, Gedore och Hilti för att säkerställa att du får högkvalitativa lösningar som möter dina behov.

Hitta Din Perfekta Fordonsinredning med Sortimo

Sortimo erbjuder tre basprodukter – SR5, Globelyst4 och FR5 – som kan anpassas efter dina specifika behov och branschkrav. Våra kundanpassningsmöjligheter gör det möjligt för dig att välja den perfekta lösningen för ditt företag. För ytterligare frågor och support, kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster.